Crowdfund actie

Wil jij de nieuwe generaties helpen om een ​​gezond en sterk volwassen leven te beginnen? Waarom pas aan je gezondheid werken als je moeilijkheden, een inzinking of ziekte hebt ervaren? Wij geloven sterk in de kracht van preventieve gezondheid. Het draait allemaal om het vinden van balans en hoe deze te behouden. Om de nieuwe generaties te bereiken, kunnen we je hulp goed gebruiken!

 JIJ bent het beste project waaraan je ooit zult werken

Missie

Opgroeien en je plek in de wereld vinden is niet eenvoudig. Dit wordt steeds moeilijker, omdat de wereld zo snel verandert. Probeer maar eens in te stappen op een denderende trein. Door sociale media lijkt de lat hoger dan ooit te liggen. Het is niet moeilijk om je verloren te voelen of zo hard te werken dat je je gezondheid en geluk verliest.

Tegenwoordig groeit het bewustzijn rond (mentale) gezondheid. Zoals we in de intro al vertelden, is er in de manier waarop wij het zien te veel aandacht voor het gebrek aan gezondheid. Ook veel experts in de geestelijke gezondheidszorg, neurowetenschappers en therapeuten wereldwijd richten zich allemaal op het ontbreken van gezondheid. Het draait allemaal om oplossingen in plaats van preventie en doorzettingsvermogen.

Erik Jumelet

Als therapeut heb ik moeite om alleen mensen te zien die al ziek zijn. Vanuit de opleiding en door mijn ervaren weet ik zoveel om te voorkomen dat je uberhaubt ziek hoeft te worden. Mijn kennis houdt mensen op de lange termijn gezond en daarom heb ik hier mijn missie gemaakt.

Omdat JIJ het grootste project bent waaraan je ooit zult werken.

Zoals je misschien in bovenstaande video hebt gezien, mijn naam is Erik. Ik ben psycho (motorisch) therapeut in de Nederlandse GGZ. Naast behandelen vind ik het ook leuk om video’s te maken. Vanuit deze hobby kreeg ik al snel aanvragen van stichtingen, kleine ondernemers (en zelfs TEDxAmsterdam) voor filmprojecten en daarom ben ik twee jaar geleden mijn eigen bedrijf begonnen. Ik heb hier veel geleerd dat waardevol is voor mijn nieuwe project en ik kreeg een prachtig netwerk van mensen om me heen, dus nu ben ik klaar om die volgende stap te zetten.

 Op dit moment maak ik een (gratis) videoserie waarin ik mijn kennis deel om anderen te inspireren en te helpen bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl. Maar dat is niet alles. Mijn wens is om de serie te combineren met een online community en online cursussen. Dit wordt samen een platform waar mensen gezamenlijk kunnen delen en groeien. Om dit verder te kunnen creëren ben ik met deze inzamelingsactie begonnen. Verder in deze tekst vertel ik je wat meer over mezelf, nu terug naar de campagne!

Wat gaan we doen?

Zoals je wellicht hebt begrepen, is het uiteindelijke doel om een ​waardevolle gemeenschap te creëren waarin mensen samen ​aan zichzelf kunnen blijven werken en groeien, om altijd mentaal gezond en gelukkig te zijn. Onze doelgroep zijn jongvolwassenen omdat deze levensfase erg lastig is en juist dan steun van leeftijdsgenoten van onschatbare waarde kan zijn.

Om ons bedrijf verder door te kunnen ontwikkelen, hebben we
€35.000 nodig. Dit geld wordt verdeeld in de volgende secties:

Samenwerkingen en verder bouwen aan ons merk

Ik ben een groep van experts om mij heen aan het verzamelen om mij te adviseren in marketing en het runnen van een bedrijf. Want hier wil ik vanaf het begin eerlijk over zijn: ik ben absoluut niet in staat om in mijn eentje een succesvol bedrijf te leiden. Ik ben volledig gefocust op het creëren van de meest authentieke en waardevolle inhoud. Ik ben de vakidioot die zich wil verliezen in de inhoud. Ik weet (momenteel) te weinig van het bedrijfsleven en ik geef te weinig om geld.

 

Het is belangrijk om in je kracht te blijven en hulp te zoeken bij de rest. Ik heb mensen om me heen nodig die me helpen het woord te verspreiden over de online cursussen en mijn unieke methoden. De huidige hulp is heel waardevol en ik wil ze graag ook kunnen betalen voor de diensten die zij leveren. Zo kan ik in mijn kracht blijven en houd ik meer middelen over om nog hogere kwaliteit te gaan leveren.

Technische hulp

Om een ​​passende website te bouwen met community-secties zoals de online cursussen en forums, heb ik technische hulp van een ontwikkelaar nodig. Om dit vanaf het begin correct en gebruiksvriendelijk te laten werken, heb ik de juiste hulp nodig.

Ook moet ik meer samen gaan werken met filmprofessionals. In de afgelopen twee jaar heb ik al heel veel content geschoten die past bij de online cursussen. De hoeveelheid inhoud is veel te veel om zelf te bewerken. Naast het zelf doen van alle bewerkingen zal het project niet ten goede komen. Bij het bewerken verlies ik mezelf in detail (en mijn perfectionisme), dus ik moet het grotere geheel in de gaten houden en me concentreren op het pad dat we volgen.

Materialen

Sinds ik mijn bedrijf ben begonnen, werk ik aan een eenvoudige oude laptop die altijd heeft gedaan wat hij moest doen. Het was geschikt voor het maken van de 720p-hobbyvideo’s, maar de nieuwe 1080p-projecten loopt hij regelmatig op vast. Dus deze laptop is nu al niet genoeg. Daarnaast wil eigenlijk het liefst gaan vastleggen in 4K, zodat vandaag vastgelegde content over een paar jaar nog steeds relevant en bruikbaar is. Dat vraagt om nieuwe apparatuur en materialen.

Wat gaan wij terug geven?

Echte supporter

Ik ben elke supporter erg dankbaar. En zelfs al kun je maar een klein bedrag missen, ik ben je enorm dankbaar dat je de tijd en moeite neemt om te investeren in en te zorgen voor dit project!

Elke investeerder wordt onderdeel van de ‘echte supporters’ update. Maandelijks ontvang je een e-mail met gratis tips in lijn met aan je gezondheid werken, of je op de lange termijn te helpen met mogelijke problemen. Daarnaast wil ik volledige transparantie geven over waar het geïnvesteerde geld voor wordt gebruikt. Ik zal een overzicht maken dat ik periodiek zal delen, zodat je weet waar je geld terechtkomt. Steun voelen in dit vroege stadium is erg belangrijk en waardevol voor mij. Daarom wil ik mijn groep echte supporters belonen bij toekomstige kansen zijn (verwijzingen naar gratis content etc).

Grote supporter

Grote supporters die een minimum van € 30 investeren, ontvangen dezelfde privileges als onze echte supporters, maar omdat ze een wat meer investeren, noemen we ze onze grote supporters. Deze groep ontvangt daarom ook exclusieve toegang tot mijn live sessie van een uur. In deze live sessie geef ik je super waardevolle tips en een kleine sneak-peak in onze complete mindfulness sessie. In deze live sessie van een uur komt er een open Q&A die je de mogelijkheid geeft om direct een vraag aan mij, Erik, te stellen om je verder te helpen.

 Super supporter

Als je een super supporter bent, betekent dit dat je meer dan € 75 hebt geïnvesteerd, dat is echt geweldig! Ik ben net zo dankbaar voor jou als voor voor ‘echte en grote’ supporters, super supporters krijgen een extra beloning die alleen wordt aangeboden als deze crowdfunding actief is.

Naast de privileges van onze ‘echte en grote supporters’, ontvang je ook een unieke code voor gratis toegang tot de 1 uur durende mindfulness-cursus die online gaat. De eerste cursus gaat over zelfzorg. Wat kunt je zelf doen om je zelfzorg en levenskwaliteit te verbeteren? De grote hit: je krijgt ook toegang tot de cursus wanneer deze live is! Je kunt de code zelf gebruiken of aan iemand anders geven. Alleen omdat je een super supporter bent!

 Wanneer je hebt gedoneerd, linken we je door naar onze inschrijfpagina, zodat je je extra’s kunt claimen!

Eindelijk iets meer over de oprichter

Zoals beloofd zal ik je wat meer over mijzelf vertellen, Erik. Ik heb een academische achtergrond en vele jaren ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb al zoveel geleerd en ben een expert in menselijk gedrag. Ik werk met mensen met de meest complexe psychologie en ben in staat om hun leven in positieve zin te veranderen. Dit geeft mij veel voldoening en ik hou echt van mijn werk. Maar wat ik wel moeilijk vind, is het feit dat we eigenlijk altijd ‘te laat’ zijn. Zoveel van de problemen die ik zie, hadden kunnen worden voorkomen als mensen bijvoorbeeld leerden hoe ze beter voor zichzelf konden zorgen. En ik bereik altijd één persoon tegelijk terwijl ik de kennis heb om miljoenen te inspireren. Dat is precies de reden waarom ik aan dit nieuwe project ben begonnen!

Dit filmproject / online cursussen bevinden zich nu twee jaar in een ontwikkelingsfase en het is klaar om groot te worden. Om goed voor mezelf te zorgen, werkte ik altijd drie dagen per week als therapeut. De andere dagen werkte ik aan mijn eigen groei en zocht ik speelse en creatieve hobby’s. Een van de hobby’s was het maken van films en ik begon minidocumentaires te maken. Dit was ontzettend leuk en omdat ik er veel tijd in stak, groeide ik er ook snel in. Binnen een jaar ontving ik vanuit stichtingen en ondernemingen betaald klussen. Zo is de eigen onderneming gestart en ging ik ook steeds meer zelf creëren.

Ik ben klaar om mijn kennis, mijn kracht en mijn unieke methoden te delen, omdat JIJ het grootste project bent waaraan je ooit zult werken. En je verdient het om dat voor de rest van je leven te doen.

Meer over mij: